ISSN 2457 - 3973

Roznov: Vasile (Lică) Pavăl, susținut de ministrul Fondurilor Europene în viitorul mandat de primar

Vasile (Lică) Pavăl, candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Roznov, a fost gazdă, pentru câteva ore, a ministrului Fondurilor Europene, Marcel Boloș.
Întâlnirea dintre cei doi, înlesnită de președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, s-a axat pe modul în care orașul Roznov ar trebui să se dezvolte cu fonduri europene.
Ministrul Marcel Boloș l-a asigurat pe Vasile Pavăl că, după ce va fi ales primar al orașului Roznov, îi va oferi consultanța și sprijinul pentru accesarea proiectelor europene.
”Am avut placerea si onoarea sa primim la Roznov, vizita domnului ministru al Fondurilor Europene Marcel Boloș. Am purtat discutii despre dezvoltarea si reconstructia orasului nostru , dar si despre o strategie integrata si pentru comunele limitrofe. Țin sa-i multumesc in mod special domnului Mugur Cozmanciuc pentru sprijinul dat si sunt convins ca din postura de președinte al Consiliului Judetean Neamt, va sprijini atat orasul Roznov cat si întregul județ, pentru a pune in practica un program de guvernare locala la standarde europene. Viitoarea programare a fondurilor europene 2021-2027 , poate oferi finantarea necesara pentru a realiza obiectivele cu care vin in fata dumneavoastră. Am primit incurajari si sfaturi utile pentru ca in mandatul meu de primar, sa pot accesa banii europeni pentru a recladi localitatea noastra. Va cer un vot de incredere pentru ca dupa 24 de ani avem sa schimbam din temelii Roznovul”, a declarat Vasile (Lică) Pavăl.
Tania Ursache, candidat pentru funcția de consilier local al orașului Roznov, a subliniat că orașul Roznov și întreg județul Neamț nu trebuie să rateze această șansă de dezvoltare reală.
”Mare mi-a fost mirarea în momentul în care domnul ministru a precizat faptul că nici o autoritate publică din Neamț nu a depus proiecte pentru atragerea de fonduri europene, în condițiile în care bani europeni exista și au fost deja accesați în alte părți! Alese mulțumiri domnului ministru și întregii sale echipe pentru ideile prezentate! Sper că în viitor vom ști sa folosim bani europeni pentru idei românești și sa transformam Roznovul într-un orășel, așa cum se cuvine”, a declarat Tania Ursache, președinta organizației de femei a PNL Roznov.

Articolul anterior

Emilia Arcan, singura femeie în “arena cu lei” pentru Consiliul Județean Neamț

Articolul următor

Cozmanciuc: Mai multe comune din Neamț primesc, din nou bani de la Guvern, pentru refacerea drumurilor și podurilor afectate de inundații

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *