ISSN 2457 - 3973

Roznovean reţinut de poliţişti pentru încălcarea ordinului de protecţie

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Roznov au depistat și reținut un bărbat sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Față de acesta, în vârstă de 37 de ani, din Roznov, Judecătoria Piatra Neamț a dispus la data de 29 martie a.c., printr-un ordin de protecție, obligaţia ca timp de șase luni să nu se apropie de tatăl său. La data de 30 martie a.c., bărbatul s-a deplasat la domiciliul tatălui său, unde a încercat să pătrunda în interior, nerespectând astfel măsurile dispuse în ordinul de protecție. În acel moment, tatăl său, un bărbat de 62 de ani, a sesizat polițiștii care, luând act de cele petrecute i-au întocmit persoanei în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, pe care l-au introdus în arestul IPJ Neamț. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Read Previous

DGASPC Neamț – alături de persoanele cu autism

Read Next

Dragoș Chitic își pregătește reîntoarcerea în fruntea organizației PNL Piatra-Neamț

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *