ISSN 2457 - 3973

S-a deschis a 19-a ediţie a Salonului Auto de la Piatra-Neamţ

Joi (13 iunie) s-a deschis pe platoul de la Curtea Domnească din Piatra-Neamţ a 19-a ediţie a Salonului Auto.

La eveniment au fost prezenţi Mihai Apopii, președintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ – instituţia care organizează evenimentul şi primarul Andrei Carabelea.

„Este un salon pe care noi ne-am dorit de fiecare dată să îl organizăm în apropierea Zilelor Oraşului. Locaţia are potenţial de promovare a acestui gen de afacere. Este a 19-a ediţie, faptul că avem vechime în organizarea acestei expoziţii demonstrează că facem lucruri pe aşteptările dealerilor din zonă. La acest târg sunt 9 dealeri cu peste 60 modele de autovehicule. Cred că oferta celor care au venit aici va satisface multe dintre dorinţele şi aşteptările celor care vor să facă o achiziţie a unui autovehicul. Piatra-Neamţ are potenţia pentru evenimente care dezvoltă mediul de afaceri”, a președintele directorul CCI Neamţ, Mihai Apopii.

„Sunt onorat că pot spijini şi anul acesta evenimentul. Este firesc ca primăria să sprijine un astfel de eveniment, pentru că pune în valoare centrul oraşului îmbinând tehnologia cu istoria, inovaţia cu vechiul. Felicit organizatorii pentru anduranţa acestui eveniment şi al dealerilor care participă”, a precizat primarul Andrei Carabelea.

Articolul anterior

Şpăgarul Dan Morenciu se duce la puşcărie 4 ani şi 6 luni, în dosarul „Mită la Ambulanţa Neamţ”

Articolul următor

George Lazăr: PNL Neamţ a obţinut cel mai bun scor politic la alegerile locale, din toate timpurile

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular