ISSN 2457 - 3973

Salubritas organizează pe 11 septembrie un Târg de adopții al câinilor fără stăpân

Societatea Salubritas organizează, pe 11 septembrie 2021, la Curtea Domnească, un Târg de adopții al câinilor fără stăpân.

„Sâmbătă, 11 septembrie, între orele 14.00-18.00, pe platoul de la Curtea Domnească SC Salubritas SA organizează o nouă ediție a Târgului de adopții de câini fără stăpân din adăpostul public din Piatra-Neamț. Toți cățeii sunt microcipați, sterilizați, vaccinați și deparazitați și au nevoie de o familie. Adopția este gratuită. Veți putea interacționa cu blănoșii pe platoul de la Curtea Domnească și, de asemenea, puteți afla informații despre adăpostul din Piatra-Neamț, despre procedura de adopție și alte lucruri utile pentru posesorii de animale sau pentru cei care intenționează să adopte. Vino și tu pe 11 septembrie la Curtea Domnească și „Adoptă un prieten”, a declarat Alexandru Rareş, directorul societăţii Salubritas.

Partenerii evenimentului sunt Primăria Piatra-Neamț, CMI Urban, Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Neamț, Asociatia Claudia Încă o șansă, Asociatia YOUth for Neamt / Ham Piatra Neamț.

Reamintim că SC Salubritas SA administrează adăpostul de câini al Municipiului Piatra-Neamț, situat în Piatra-Neamț, pe str. Gheorghe Doja, nr. 58 , autorizat sanitar veterinar.

Programul de vizitare la adăpost este:

luni-vineri 10-18;

sâmbăta, duminica și în sărbători legale 08-12.

Mai multe informații despre cățeii din adăpost puteți găsi la următoarele linkuri:
 salubritas.ro/gestionare-caini-fara-stapan
 salubritas.ro/adoptie-caini
 facebook.com/adapostpn

Articolul anterior

Meşterul şi coregraful Ion Albu din Timişeşti, desemnat „Tezaur uman viu”

Articolul următor

Deputatul Oana Bulai (PSD): Euro – un nou maxim istoric din cauza crizei politice generată de PNL și USR-PLUS!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.