ISSN 2457 - 3973

Sancțiuni în valoare de peste 8.000 lei în urma unei razii la Roznov

În dimineața zilei de 28 octombrie a.c., mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției orașului Roznov au fost angrenate într-o acțiune desfășurată în târgul organizat bazarul localității.
Polițiștii au urmărit prevenirea contrabandei cu produsele din tutun/alcool, combaterea actelor ilegale de comerț, asigurarea unui climat corespunzător si prevenirea faptelor antisociale.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8335 lei.
Neregulile constatate au vizat nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva actelor ilicite de comerț pentru care au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 de lei și a fost confiscată suma de 750 de lei, reprezentând contravaloarea bunurilor comercializate în mod ilegal.
Totodată au fost sancționați contravențional și cei care nu au respectat regimul circulației pe drumurile publice, fiind aplicate 4 sancțiuni în valoare de 2175 de lei.
Polițiștii au avut în vedere și respectarea normelor sanitar veterinare și siguranța alimentelor de către comercianți, fapt pentru care pentru abaterile constatate au fost sancționate trei persoane, valoarea amenzilor aplicate fiind de 2160 de lei.

Articolul anterior

21 conducători auto au fost prinși, în week-end, sub influența alcoolului la volan

Articolul următor

Scandal la discoteca din Tazlău! Trei tineri au fost ”săltați” de polițiști

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.