ISSN 2457 - 3973

Scandalagii băgați în arestul IPJ Neamț! Au amenințat mai multe femei!

Două persoane din localitatea Bodești au fost reţinute pentru 24 de ore și introduse în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Neamţ, după ce ar fi comis trei infracțiuni, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Dimitrie Mocanu.

Prima sesizare împotriva indivizilor a fost făcută de o femeie de 28 de ani care a reclamat că a fost amenințată de mai multe persoane.

”Din cercetări a reieșit că, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, din localitatea Crăcăoani, s-ar fi deplasat în apropierea locuinței acesteia din Bodești, unde i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, tulburând ordinea și liniștea prin strigăte şi larmă, provocând în acest fel indignarea persoanelor ce locuiesc în proximitatea imobilului. La scurt timp, unul dintre tineri s-ar fi deplasat la locuința unei alte femei, de 73 de ani, pe care ar fi amenințat-o, iar ulterior, ar fi lovit cu un topor pe care îl deținea asupra sa, poarta de acces în curtea locuinţei acesteia. Tinerii au fost depistați și conduși la sediul poliției, pentru audieri. În urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi dintre aceștia, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ameninţare, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În cursul zilei de astăzi, cei 2 vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Copil de un an și șapte luni, accidentat după ce a fost lăsat nesupravegheat

Articolul următor

Polițiștii din Târgu Neamț au prins 11 șoferi beți într-o singură zi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *