ISSN 2457 - 3973

Scrisoare de mulțumire către cadrele medicale din județul Neamț

Sute de cadre medicale din județul Neamț se află, în aceste zile, pe baricade, în lupta împotriva coronavirusului.

Medici și asistente medicale pleacă în fiecare zi la serviciu făcând o cruce mare și rugându-se la bunul Dumnezeu să mai salveze o viață, dar fără prețul propriei vieți.

Cei mai mulți dintre ei au cerut deja condiții de cazare și masă pentru a nu se întoarce la familii. Le este teamă să nu transmită virusul celor dragi. Acasă îi așeaptă soți sau soții, copii sau părinți.

Au lăsat totul în urmă, și-au învins teama și vin la capul pacientului.

Credem că, în aceste momente, toți politicienii ar trebui să vorbească mai puțin și să facă mai mult! Chiar imposibilul, așa cum fac medicii și asistentele medicale.

Unitățile de Primiri Urgențe și Secțiile de Infecțioase se află în prima linie. Dar nu trebuie uitate nici celelalte cadre medicale, de pe alte secții, la fel de expuse!

Același gând de mulțumire și sprijin și către cadrele medicale și ambulanțierii Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, dar și către medicii și asistentele SMURD.

Medicii de familie intră și ei, alături de asistenți, în această luptă. Vor fi alături de pacienții cu forme ușoare și medii care se vor trata la domiciliu.

Toți acești oameni sunt adevărați EROI! Și pentru acestea, LE MULȚUMIM și NE RUGĂM pentru sănătatea lor și a familiilor lor!

Să vă ajute Dumnezeu!

echipa newsallert.ro

Articolul anterior

Coronavirus/ Situația din județul Neamț, duminică – 29 martie

Articolul următor

A reînceput spălarea și dezinfectarea străzilor din municipiului Piatra-Neamț! Iată programul pe cartiere!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular