ISSN 2457 - 3973

Scrisoare deschisă către cei 11 candidați la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

Către,

Ana Monda, Aurelia Simionică, Liviu Harbuz, Cătălin Drăgușanu, Dragoș Chitic, Laurențiu Dulamă, Cristian Tomuleț, Andrei Ignat, Traian Cociorbă, Valerică Frățilă, Florin Roca.

 

Publicatia www.newsallert.ro vă invită să participati la o dezbatere publică electorală, alături de ceilalți contracandidați ai d-voastră, pe teme care țin de administrația publică locală a municipiului Piatra Neamț.

Propunem ca locație de desfășurare a dezbaterii Cinematograful ”Dacia Panoramic”.

Dat fiind faptul că alegerile locale pentru funcția de primar se desfășoară într-un singur tur de scrutin, propunem desfășurarea unei a doua dezbateri publice în care să fie prezenți primii trei candidați potrivit sondajelor efectuate în municipiul Piatra Neamț. Ceilalți 8 candidați vor avea acces în sală și vor putea adresa câte o întrebare fiecăruia dintre cei trei candidați.

Vă rugăm să ne comunicați în 24 de ore dacă acceptați participarea la această primă dezbatere pentru a stabili de comun acord cu toți candidații ziua și ora desfășurării evenimentului.

Intenționăm ca prima dezbatere să aibă loc într-una din zilele din perioada 16 – 22 mai, de la ora 19.00.

Pentru cea de a doua dezbatere propunem o zi din intervalul 27 – 30 mai.

Menționăm că în sală vor avea acces și reprezentanții societății civile din Piatra Neamț, urmând să popularizăm evenimentul prin intermediul mass-media locale.  De asemenea, avem susținerea a cel puțin 2 posturi de televiziune locale care vor filma, prelua și difuza cele două dezbateri electorale.

Estimăm că durata fiecărei dezbateri va fi de 2 ore.

În speranța că veți accepta această formă democratică, transparentă și absolut necesară într-o campanie electorală, așteptăm răspunsul dumneavoastră.

 

 13.05.2016

Articolul anterior

Și-a negociat Cătălin Drăgușanu înscrierea în PNL Neamț?

Articolul următor

La Roznov, PNL este pe primul loc

Un comentariu

  • Pai pe chitic nici cu duba nu l aduci la o dezbatere publica pt ca stie ca Harbuz matura pe jos cu el. O sa vedeti ca acest primar interimar nu va da curs invitatiei si va merge la intuneric pe principiul…prostii nu trebuie sa stie ei trb sa voteze continuitate! Continuitatea consta in acoperirea tuturor hotiilor facute si semnate de actuala administratie. Va rog publicati l pt a da dovada ca sunteti caracter!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.