NewsAllert :

ISSN 2457 - 3973

Secția ATI ar putea fi operațională în această seară

Secția Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț ar putea deveni operațională din nou în această seară.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că secția ATI va fi la etajul 3, acolo de unde fuseseră transferați, sâmbătă, cei 10 pacienți care au decedat.

”Chiar dimineaţă am discutat cu managerul de la Spitalul din Piatra Neamţ iar astăzi operaţionalizează Terapia Intensivă de la etajul 3 de unde sâmbătă au mutat către etajul 2. L-am întrebat şi de necesar. Au în acest moment toate dotările pentru 11 paturi de Terapie Intensivă, care vor fi operaţionalizate în această seară sau mâine dimineaţă. În UPU au pregătite două paturi de Terapie Intensivă care pot prelua nişte pacienţi dacă ei se agravează”, a declarat ministrul Sănătății.

Cele 2 paturi de ATI de la Unitatea de Primiri Urgențe sunt ocupate încă de aseară.

În momentul de față, pacienții cu COVID-19 care au nevoie de asistență medicală în ATI trebuie transferați la alte unități medicale.

Articolul anterior

Rudele victimelor, chemate la IPJ Neamț pentru prelevarea ADN-ului pentru identificarea celor decedați

Articolul următor

Peste 100 cazuri noi de COVID-19 în Neamț! Iată incidența pe fiecare localitate. (luni, 16 noiembrie)

Un comentariu

  • De ce trebuie să pierdem vieți omenești în războiul ăsta politic.Cand se va termina toată mascarada asta .Chiar nu sunt persoane in domeniu pentru o conduce un spital trebuiea să fie pus un primar care habar nu are de aparatura și domeniul sănătății.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *