ISSN 2457 - 3973

Senatorul Eugen Ţapu-Nazare (PNL Neamţ): ”Premierul Dăncilă se teme de Parlament și propune guverne făcute pe genunchi”

”Teatru ieftin”, așa a catalogat senatorul PNL de Neamț, Eugen Țapu Nazare, decizia premierului Victor Dăncilă de a nominaliza alte persoane pentru locurle rămase vacante în Guvern, nominalizări pe care  le-a și înaintat președintelui Klaus Iohannis.

”De fapt, doamna Dăncilă demonstrează că se teme de Parlament și încearcă să guverneze pe ușa din dos, cu un guvern făcut pe genunchi”, a declarat liderul liberal.

În opinia acestuia, ”guvernul nu mai are niciun fel de legitimitate, iar premierul Dăncilă trebuie să vină în Parlament și să obțină votul majorității, pentru a putea guverna. De când a fost declanșată criza guvernamentală, doamna Dăncilă și PSD au spus în mod repetat că nu au de ce să se teamă și că vor veni în Parlament, pentru a obține cele 233 de voturi necesare. Acum, prin acest șiretlic, doamna prim-ministru demonstrează că nu-i pasă de români și că se agață de putere prin toate mijloacele, chiar dacă asta înseamnă călcarea legilor în picioare”.

Senatorul liberal consideră că singura soluție pentru ca România să iasă din criza guvernamentală în care se află este votarea unei moțiuni de cenzură care să ducă la căderea actualului guvern și instalarea, la Palatul Victoria, a unui guvern legitim.

Read Previous

Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): România de azi, de mâine, este România educată!”

Read Next

ACUM Grav accident rutier la Pângărați cu mai multe victime! Traficul rutier este blocat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *