ISSN 2457 - 3973

Serviciul de Permise și Înmatriculări Neamț nu lucrează vineri și se mută! Reprezentanții Prefecturii tac mâlc!

Vineri, 1 noiembrie 2019, angajații Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCI) Neamț nu vor lucra cu publicul.

Motivul este reprezentat de faptul că începând de vineri dimineață va începe acțiunea de mutare a întregii logistici la noul sediu. Acțiunea va continua și sâmbătă și duminică urmând ca la final să aibă loc racordarea la rețeaua de intranet cu sediul central și celelalte instituții implicate.

Luni va fi deschis noul sediu, de la etajul 1 al Galleria Mall Piatra-Neamț, programul de lucru cu publicul fiind cel normal.

Informațiile prezentate mai sus au venit pe surse. Prefectura Neamț, care are în subordine Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, nu a catadicsit să dea nici un comunicat de presă în acest sens, nici o informare către nemțeni. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu publicam noi această știre? Vineri, sute de oameni s-ar fi trezit că merg la un sediu care nu mai există, unii dintre ei în situații extreme (cu numere roșii care expiră, dovezi în aceeași situație, etc). Având în vedere că cei din conducerea Prefecturii Neamț își trăiesc ultimele zile pe funcții, probabil au decis să lase totul baltă.

Nu ar fi exclus nici vreun concediu medical ”intempestiv”, mai ales pentru cei care au recidivă în acest sens.

Evident că odată cu Serviciul de Permise și Înmatriculări Neamț se mută și băieții ”deștepți” buni la făcut acte. Tipizatele (câteva copii xerox cu valoarea reală de 2-3 lei) ajungeau la 40-50 lei în preajma fostului sediu.

Având în vedere exclusivitatea de care va beneficia cineva la locația noului sediu, rămâne de văzut care vor fi noile tarife.

Pe de altă parte, la mall-ul de la Piața Centrală, în spațiul în care a funcționat Serviciul de Permise și Înmatriculări va fi mutat sediul Direcției de Taxe și Impozite Piatra-Neamț, la o dată ce va fi comunicată de administrația locală.

Articolul anterior

Imagini LIVE spectaculoase cu ninsoarea din masivul Ceahlău

Articolul următor

Doi tineri din Neamț, reținuți pentru pornografie infantilă și șantaj

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *