ISSN 2457 - 3973

Şi Marcoci iese la atac: Rog viceprimarii PNL să nu transforme Primăria în sediu de campanie!

La câteva ore după ce Emilia Arcan venea declarativ în sprijinul liderului PSD Neamţ, şi deputatul Vlad Marcoci, preşedinte executiv al filialei a ieşit din umbră. Acesta a solicitat celor doi viceprimari liberali să nu confunde instituţia în care lucrează cu sediul de partid. Iată mai jos poziţia deputatului Vlad Marcoci, preşedinte executiv al PSD Neamţ.
”În ultima perioadă, cei doi viceprimari PNL din Piatra Neamț, Constantin Teodorescu și Vasile Popescu, au renunțat la orice obligații ce țin de partea administrativă a municipiului și au început să facă propagandă politică, în speranța că tandemul lor va reuși să răzbată în cadrul concursului „Vreau să fiu Primar” de la PNL. Ironia face că aceștia vorbesc în scrisorile lor publice despre probleme ale orașului. În loc să își facă treaba și să se achite de atribuțiile de viceprimari, aceștia stau și postează atacuri politice pe rețele de socializare sau dau comunicate în speranta cresterii notorietatii.
Stimati domni , increderea  se cistiga prin realizarile d-v in interesul pietrenilor !
Va solicit sa nu transformati sediul primariei in sediu de campanie interna pentru ca desemnarea candidatului PNL nu este un subiect de interes pentru cetateni si nici macar pentru PSD !
Prin această atitudine, PNL demonstrează că nu dă doi bani pe cetățeni, iar pentru ei administrarea problemelor cu care se confruntă pietrenii a devenit opțională, punând pe primul plan bătăliile politice. Această abordare nu arată decât dezinteresul și disprețul liberalilor pentru locuitorii municipiului Piatra Neamț. Cei care visează să candideze din partea PNL la Primăria Piatra Neamț trebuie sa dovedeasca ca au capacitatea de a rezolva problemele cetatenilor si pot veni cu solutii viabile.
La primarie avem nevoie de oameni responsabili si nu de comentatori politici ! În toată această pleiadă de atacuri din partea  domnului Teodorescu nu am auzit nici măcar o propunere pentru binele cetățenilor sau viitorul municipiului.
Rog conducerea PNL sa respecte legea si sa retraga materiale de campanie electorala de pe cuburile publicitare. Campania electorala se va desfasura anul viitor in primavara . Pentru buna informare a cetatenilor NOUL PNL a fost infiintat anul trecut impreuna cu PDL, nu acum 140 ani.
Presedinte executiv PSD Neamt
Vlad Marcoci

Articolul anterior

Rocadă UNPR la președinția Consiliului Județean Neamț?!

Articolul următor

Viceprimarul Teodorescu (PNL): Mai mulți șomeri în Neamț decât în momentul învestirii Guvernului Ponta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular