ISSN 2457 - 3973

Social-democraţii din Roman au ecologizat zona râului Moldova

Organizația PSD Roman s-a alăturat campaniei naționale derulată de social-demcoraţi sun titulatura “Ziua Pământului, siguranța unui viitor curat”, organizând o acțiune de ecologizare/salubrizare în zona malului stâng al râului Moldova.

Social-democraţii conduşi de deputata Oana Bulai au reuşit mobilizarea a circa 40 de persoane.

“Suntem bucuroși că ne-am mobilizat și am redat frumusețea acelui spațiu verde, de care se bucură romașcanii. Sunt fericită și de faptul că demonstrăm astfel că suntem o echipă unită, activă, energică și îi invităm și pe romașcani să vină alături de noi, pentru că sunt sigură că mulți dintre ei vor să ni se alăture în acțiunile noastre. Am observat că oamenii chiar își doresc să întreprindă activități pentru conservarea naturii și avem nevoie de cât mai multe astfel de acțiuni și vom organiza și alte întâlniri în natură, cu scopul protejării mediului în care trăim cu toții. Să nu uităm că pământul este casa noastră, ne adăposteşte şi ne hrăneşte de mii de ani”, a declarat preşedinta PSD Roman, deputatul Oana Bulai.

Parlamentarul social-democrat şi-a exprimat speranţa ca acţiunea de astăzi să aibă o continuitate, iar orașul să arate mult mai îngrijit.

În fiecare an, pe data de 22 aprilie, celebrăm Ziua Pământului, pentru a ne reaminti că planeta Pământ și ecosistemele sale ne oferă condițiile necesare pentru întreținerea vieții, important este să le păstrăm curate.

La nivel național PSD a marcat această zi prin acțiuni de ecologizare organizate în toată țara.

Pe toată perioada desfășurării acțiunii, participanții au folosit măști și mănuși de protecție, deșeurile au fost adunate în saci menajeri și duse la un punct de colectare.

 

Articolul anterior

Consiliul Local a aprobat desfiinţarea Grădinii Zoo din Piatra-Neamţ

Articolul următor

DNA a destructurat o reţea care elibera ITP-uri false la Bacău, Vaslui şi Galaţi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular