ISSN 2457 - 3973

Spărgători de case din Piatra-Neamț, prinși de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi tineri de 22, respectiv 25 de ani, bănuiți că ar fi sustras bani și un telefon mobil din locuința unui bărbat din Piatra Neamț.

La data de 9 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a doi tineri, de 22, respectiv 25 de ani, din Bicaz și Piatra Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 4/5 octombrie a.c., cei doi ar fi pătruns, prin spargerea unui geam, în imobilul unui bărbat, de 36 de ani, din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras 3.500 de lei, 300 de euro și un telefon mobil. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la 7.200 de lei.

În urma administrării probatoriului, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

Articolul anterior

Guvernul Dăncilă A FOST DEMIS! Iată cum au votat parlamentarii din Neamț!

Articolul următor

Iată ordinea panotajului electoral pentru prezidenţiale în Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *