ISSN 2457 - 3973

Spectacole de producţie ale clasei de actorie

După vernisajul clasei de pictură şi grafică de miercuri, 17 iunie, Şcoala Populară de Arte din Piatra-Neamţ revine în atenţia publicului iubitor de frumos, propunând pentru acest final de săptămână alte evenimente cultural-artistice.

Astfel, sâmbătă, 20 iunie, de la ora 1700, la sala de festivităţi a Colegiului Naţional „Petru Rateş”, cei mai mari dintre cursanţii clasei de actorie, grupa elevilor de liceu, vor pune în scenă două noi montări. Este vorba de „Treapta a noua”, după Tom Ziegler şi „Jurnalul”, după Teodora Creţu, ambele piese fiind în regia Mariei Hibovschi.

Duminică, 21 iunie, tot de la ora 1700 şi tot în sala de festivităţi a Colegiului Naţional „Petru Rateş”, grupa de preşcolari şi şcolari a clasei de actorie coordonată de actriţa Maria Hibovschi va prezenta spectacolele de producţie intitulate „Căutarea proverbelor (text Viorica Roboz, regia Maria Hibovschi) şi „Fata moşului, fata moaşei” (după Bogdan Ulmu, regia aceeaşi Maria Hibovschi).

Intrarea publicului în cele două zile de spectacole este liberă. Toate aceste montări vor mai fi puse în scenă şi spre sfârşitul anului, în luna noiembrie, atunci când vor avea loc Zilele clasei de actorie.

Articolul anterior

Ceahlăul a intrat în insolvenţă! O fi bine?

Articolul următor

Noaptea Europeană a Muzicii Clasice la Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *