ISSN 2457 - 3973

Starea de alertă – prelungită! Noi restricţii la nivel naţional şi local! Staţiunea Durău – inclusă pe listă!

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a propus, miercuri – 9 martie 2021, prelungirea stării de alertă începând cu data de 14 martie.

Propunerea urmează să fie validată tot astăzi printr-o hotărâre de guvern.

Hotărârea mai prevede ca interdicţia de deplasare nejustificată în afara locuinţei sa fie valabilă în intervalul orar 22.00-05.00.

De asemenea, gradul de ocupare a spaţiilor de cazare din mai multe staţiuni de iarnă va fi limitat la 70% din capacitatea maximă a acestora. Între aceste staţiuni se află şi Durău – judeţul Neamţ.

Localităţile sunt Azuga, Buşteni şi Sinaia din judeţul Prahova; Băile Tuşnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita-Băi din judeţul Harghita; Borşa şi Cavnic din judeţul Maramureş; Poiana Braşov, Predeal şi Bran din judeţul Braşov; Sovata din judeţul Mureş; Vatra Dornei din judeţul Suceava; Voineasa din judeţul Vâlcea; Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din judeţul Caraş Severin; Arieşeni din judeţul Alba; Durău din judeţul Neamţ; Novaci-Rânca din judeţul Gorj; Păltiniş din judeţul Sibiu; Stâna de Vale din judeţul Bihor; Straja din judeţul Hunedoara.

Articolul anterior

Aniversare “spartă” de mascaţi la Tarcău. Amenzi de 141.000 lei date petrecăreţilor!

Articolul următor

Patru localităţi din Neamţ, în SCENARIUL ROŞU! O comună e la un pas de CARANTINĂ! Iată lista cu toate localităţile! (miercuri, 10 martie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *