ISSN 2457 - 3973

Stimulente financiare pentru femeile din Roman care devin mame

Echipa PSD Roman a  reuşit să implementeze, prin Consiliul Local, un proiect care prevede acordarea de stimulente financiare pentru femeile care devin mame.
Acest proiect nu vizează doar mamele la primul copil, potrivit deputatului Oana Bulai (preşedintele PSD Roman).
„Am reușit! Nou-născuții romașcani vor avea un motiv de bucurie încă de la naștere! Proiectul inițiat de PSD Roman privind acordarea unui stimulent financiar pentru copiii nou-născuți a fost adoptat de Consiliul Local! Este o victorie nu pentru echipa PSD, ci pentru familiile care își doresc să aibă copilași. Aceia dintre noi care avem copii știm câte costuri sunt de suportat. Felicitări echipei de consilieri locali PSD pentru implicarea de care au dat dovadă și pentru faptul că s-au luptat pentru ca acest proiect extrem de util pentru familiile de la noi din municipiu să treacă de votul Consiliului”, a declarat deputatul Oana Bulai, preşedintele PSD Roman.
Astfel, prin acest proiect se vor acorda următoarele stimulente:
– Pentru primul născut: 1.000 lei net;
– Pentru al doilea născut: 1.200 lei net;
– Pentru al treilea și pentru următorii născuți: 1.500 lei net. 
„Mă bucur că proiectele bune, de real ajutor pentru romașcani sunt susținute de Consiliul Local. Alături de colegii din PSD Roman vom continua să susținem proiecte care pot schimba în bine viața romașcanilor și care pot ajuta familiile tinere din orașul nostru. Îmi doresc ca acest proiect al PSD să contribuie la creșterea natalității în orașul nostru în anii ce vin”, a adăugat Oana Bulai.

Articolul anterior

Doi medici ATI, 2 asistente şi 6 foşti manageri interimari- urmăriţi penal în dosarul incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ

Articolul următor

VIDEO Razie a poliţiştilor nemţeni pentru depistarea urmăriţilor general! Oamenii legii au găsit…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *