ISSN 2457 - 3973

Strada Aleea Ulmilor din Piatra-Neamţ va fi reabilitată complet

Miercuri, 27 aprilie, au demarat lucrările de frezare și asfaltare pe strada Aleea Ulmilor din Piatra-Neamț, începând de la intersecția cu str. Hangului.

Potrivit unui comunicat de presă al primăriei, în primă etapă se vor efectua lucrările de frezare, după care se vor ridica la cotă căminele de canalizare și în final se va turna covorul asfaltic.

Totodată se vor executa lucrări de reparații la două parcări din cartierul Dărmănești pentru care s-au primit numeroase sesizări de la cetățeni. Este vorba despre parcarea din spatele fabricii de pâine și parcarea de pe str. Nicolaie Iorga.

Lucrările se vor desfășura în intervalul orar 08:30-20:30 și vor dura aproximativ trei săptămâni.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat! Totodată, facem apel la toți cei care locuiesc în zonă să respecte indicațiile panourilor informative. Iar cei ce găsesc înștiințări pe parbriz să mute autoturismele din zonă, pentru a permite intervenția echipelor și utilajelor. Astfel, vom putea evita întârzieri inutile în graficul de lucrări. Conform „Regulamentului privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică”, în situația efectuării unor lucrări edilitare (ex. asfaltare) anunțate în prealabil, posesorilor de autovehicule le revine obligația de a elibera zona afectată de lucrări, pe durata realizării acestora”, precizează comunicatul Primăriei Piatra-Neamţ.

În paralel, societatea Publiserv continuă lucrările de plombare a asfaltului carosabil.

Articolul anterior

Deputatul nemţean Mara Calista propune acordarea a 6 tichete pentru terapia bazată pe sport

Articolul următor

Accident rutier cu 3 maşini în Piatra-Neamţ. O femeie a fost rănită.

Un comentariu

  • dupa ce sau plombat gaurile cu 3saptamani in urma si sa cheltuit bani din bugetul local acum se decoperteaza pentru turnare de covor nou. ? buna afacere face primaria. nici nu stiu de unde atata inteligenta economica in cadrul primariei din acest oras.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.