NewsAllert :

Măsurile Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului PNL, în valoare de 100 miliarde euro

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

Bacalaureat în Neamț: rezultate mai slabe în 2020 față de anul trecut! O singură medie de 10,00 și promovabilitate de 64,89%!

Sondaj IMAS în iunie 2020: PSD scade simțitor, PNL și USR – creștere ușoară, PRO România stagnează, PMP la limită!

A apărut ”CoolT NEAMȚ” – revista culturală a Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

Pagubele produse de ploile torențiale de luni, din județul Neamț

COD ROȘU pentru mai multe localități din Neamț! A fost emis mesaj RO-ALERT!

Trei femei din Neamț, dispărute de acasă, sunt căutate de polițiști (foto și detalii)

Reținut de polițiști după ce a furat o mașină și a condus-o beat și fără permis

Bătaie colectivă la Bodești, pentru o bucată de pământ, sfârșită la spital și în arest

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”Bani de la Guvern pentru localitățile din Neamț afectate de inundații!”

Un individ care și-a bătut mama a ajuns în Arestul Poliției Neamț

Trei hoți din Piatra-Neamț au fost reținuți de polițiști

ISSN 2457 - 3973

Strigăt de disperare din Spitalul Județean Neamț: ”Moartea ne pândește de peste tot!”

”Este ca în iad! Se vede cu ochiul liber dacă treci pe holurile spitalului cum sunt echipate cadrele medicale. În cutia cu materiale de la Radiologie, nici urmă de combinezon impermeabil! Avem cam 10 halate sterile, pentru sala de operații. Pantaloni, botoși lungi …pauză! Avem o singură mască cu filtru, în rest, măști chirurgicale! S-a făcut o listă cu necesar pentru luna aprilie și, ghici ce??? Ni s-a spus că este nerealistă! Dar moartea care ne pândește de peste tot este cât se poate de reală! Eu mi-am alungat familia la țară, ca să o protejez. Dar pe mine cine mă protejează? Gașca lui….??? Nu! Până acum am avut doar halate de vizitator. Ieri de-abia am primit halatele chirurgicale, care, nici acelea nu sunt mare lucru. Pe fiecare tură slăbesc măcar un kilogram din cauza stresului”, este încă o mărturie venită din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.
În momentul de față, cel puțin 140 de cadre medicale din spital au solicitat un spațiu de cazare pentru a nu mai merge la familii, de teamă că vor duce virusul acasă.
Temerea acestora vine din faptul că zilnic au contact cu pacienți care ar putea fi infectați. Iar cum măsurile de protecție față de aceștia lasă de dorit, au cerut să fie autoizolate de soți, soții și copii.
Aceasta este realitatea din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, și e abia începutul.
Da, am spus-o și o repetăm, cadrele medicale din unitatea sanitară sunt mai mult decât niște eroi și au nevoie de tot sprijinul! Nu declarativ, nu în fotografii ca să dea bine la public, și nu când va fi prea târziu!

Articolul anterior

Coronavirus/ Situația din județul Neamț, sâmbătă, 28 martie

Articolul următor

Eugen Țapu-Nazare (senator PNL Neamț): ”Guvernul a simplificat procedurile de acordare a șomajului tehnic”

Un comentariu

  • Tara asta îi condusă la toate nivelele de incompetenți numiți politic prin pile…lipitori de afișe nivi d3cum prin examrne de competență. Poare Dumnezeu ne va ajuta să trecem cu bine și din această situatie tristă și politicieni să își asume responsabilitatea dezastrului la care a adus țară in toate domeniile de activitate și să facă bine să dispară urgent de pe eșichierul politic toți panglicari și derbedei dedati la furtul din banul contribusbilului.Stop hoției și corupției stimați”domni” ar cam ajunge! Din cuza voastră sa ajuns la acest nivel al dezastrului national! STOP!!, AJUNGE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *