ISSN 2457 - 3973

Subprefecţii USR PLUS Neamţ au fost destituiţi. PNL Neamţ face o propunere de subprefect.

Aşa cum era de aşteptat, cei 2 subprefecţi ai USRPLUS Neamţ – Florin Zaharia (USR) şi Ionuţ Merau (PLUS) – au fost destituţi, joi, prin decizia prim-ministrului Florin Cîţu.

Demiterea a venit „la pachet” pentru toţi cei 42 subprefecţi ai USR PLUS din ţară, consecinţă a deciziei partidului de a ieşi de la guvernare şi de a depunde moţiune de cenzură împotriva guvernului (din care au făcut parte).

De reţinut este faptul că atât Zaharia cât şi Meraru au renunţat la mandatele de consilier judeţean atunci când au fost numiţi ca subprefecţi. Acum, ei vor rămâne (deocamdată) şomeri.

Preşedintele PNL Neamţ, prefectul George Lazăr, a confirmat pentru Newsallert.ro că în cursul zilei de vineri sau de luni va trimite o propunere pentru o funcţie de subprefect.

George Lazăr nu a dorit să facă public, deocamdată, numele celui pe care organizaţia PNL Neamţ îl susţine pentru această funcţie.

Cel mai probabil, a doua funcţie de subprefect va rămâne neocupată.

Rămâne de văzut dacă un eventual (re)mariaj guvernamental între PNL şi USR PLUS în va aduce din nou pe funcţiile de subprefecţi pe Zaharia şi Meraru.

Articolul anterior

Accident rutier cu 2 victime la Vânători-Neamţ

Articolul următor

Două şoferiţe, rănite într-un accident rutier la Roman

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *