ISSN 2457 - 3973

Surpriza deputatului Neculai Iftimie: ”Ajunge cu miniciuna PSD! Nu a făcut nimic pentru județul Neamț”

Deputatul neafiliat Neculai Iftimie (ex-PSD Neamț) a avut astăzi o reacție (deloc) surprinzătoare față de foștii colegi, cu săgeți directe către fostul șef de partid.

După aprobarea moțiunii de cenzură inițiată de PSD, parlamentarul nemțean a scris pe pagina lui de facebook de ce nu a susținut demersul foștilor colegi.

Textul postat pleacă de la motivarea absenței la vot dar devine imediat un atac frontal împotriva președintelui PSD Neamț.

”Nu voi susține PSD pentru ca nu a facut nimic pentru județul Neamț. Laudele cu fotografii, înalte imagini de gală, nu sunt decât minciuni ale ipocriziei PSD. Este vremea schimbării adevărate. Județul Neamț va trebui să cunoască un alt viitor. Vreau ca județul Neamț sa fie un exemplu pozitiv la nivel național. Ajunge cu minciuna PSD”, a scris, surprinzător, deputatul Neculai Iftimie.

Postarea este însoțită de o fotografie în care deputatul Neculai Iftimie apare alături de președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

Senatoarea PSD Emilia Arcan: ”Guvernul PNL, o filă de istorie neagră pentru România!”

Articolul următor

Senatorul PNL Eugen Țapu-Nazare, reacție după aprobarea moțiunii: ”Pentru PSD, românii nu contează!”

2 Commentarii

  • Bai militiene, nu ti-e rusine!! Crezi ca iti mai da Cozmanciuc vreun loc pe lista sau te-a sucit Mistretu cu vreo combinatie?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *