ISSN 2457 - 3973

Tâhari din Hangu, reținuți de polițiști după ce au intrat în casă peste un om

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Hangu au fost sesizaţi de către un bărbat, de 63 de ani, din Hangu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și prin exercitarea unor acte de violență i-au sustras o sumă de bani.

La scurt timp, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, pe care le-au condus la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 20/21 octombrie a.c., doi tineri, 21, respectiv 26 de ani, ambii din Hangu, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa bărbatului, unde pe fondul consumului de băuturi alcoolice, l-ar fi ameninţat, iar prin exercitarea de acte de violenţă, ar fi constrâns persoana vătămată să le ofere o sumă de bani pe care aceasta o deținea asupra sa.

În urma documentării activităţii infracţionale, cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore și introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

La data de 22 octombrie a.c., cei în cauză au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, care a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile.

    Articolul anterior

    Femeie din Crăcăoani, dispărută de 10 zile de acasă

    Articolul următor

    Individul din Piatra-Neamț care și-a ucis fiul și soacra, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular