ISSN 2457 - 3973

Tâlhar din Piatra Șoimului, reținut de polițiști

Polițiștii au identficat persoana bănuită de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie. Prejudiciul cauzat a fost recuperat integral.

La data de 16 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au reținut un bărbat din localitatea Piatra Șoimului, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, la data de 14 iulie a.c., în timp ce o tânără de 23 de ani, din Piatra Șoimului, se afla într-un parc din Roznov, fostul său concubin în vârstă de 35 de ani, pe fondul consumului de alcool și prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras geanta în care se aflau documentele personale și telefonul mobil. În momentul izbucnirii conflictului, o tânără de 23 de ani, din Roznov, alături de care se afla fosta sa concubină, ar fi intervenit, spunându-i acestuia că telefonul său mobil se află în aceeași geantă, moment în care bărbatul a lovit-o cu pumnul în zona feței.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral și restituit persoanelor vătămate.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Urmează ca individul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Mașină făcută zob de un TIR la Tazlău (foto-galerie)

Articolul următor

Accident cu victimă încarcerată la Bodești

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *