ISSN 2457 - 3973

Tâlharii din Trifești au fost prinși! Au furat 17.000 lei după ce au pus cuțitul la gâtul unor bătrâni!

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Trifești au fost sesizați de către un bărbat de 77 de ani, din Trifești, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare în colaborare cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiști a condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2020, în timp ce bărbatul în cauză se afla împreună cu soția sa, de 74 de ani, în incinta locuinței, doi tineri de 18, respectiv 21 de ani, ar fi pătruns în imobilul acestuia, moment în care unul dintre cei doi l-ar fi amenințat cu un cuțit și i-ar fi deposedat de 17.000 de lei.

În urma activităților desfășurate, prejudiciul cauzat a fost recuperat integral de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În urma documentării activității infracționale, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, cei doi urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Prins cu aproape două tone de petarde fără documente, la Tașca

Articolul următor

Răzvan Cuc (senator PSD Neamț): ”Guvernul pierzătorilor va vinde tot! Și Portul Constanța, și Compania Aeroporturi București!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *