ISSN 2457 - 3973

Tânără de 24 ani din Mărgineni, prinsă beată la volan în Piatra-Neamț

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic o tânără, de 24 de ani, din Mărgineni, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Piatra Neamț.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceasta a fost condusă la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În general, valoarea dată de alcoolscop este la jumătate față de alcoolemia din sânge, ceea ce înseamnă că tânăra avea o alcoolemie de circa 2 la mie!

Tot duminică, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat pe strada Dimitrie Leonida un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din Alexandru cel Bun.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Articolul anterior

Spargere în Germania de 40.000 euro – autorul prins de polițiștii din Neamț

Articolul următor

Femeie dată dispărută de familie, căutată de polițiștii din Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.