ISSN 2457 - 3973

Tânărul de 23 ani din Neamţ care şi-a băgat în spital concubina de 42 ani a fost arestat preventiv

Tânărul în vârstă de 23 ani din Nisporeşti – judeţul Neamţ, care şi-a băgat în spital concubina în vârstă de 42 ani după ce a bătut-o groaznic, a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

Decizia a fost luată de judecătorii din Roman, la propunerea procurorilor, după ce iniţial agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 ore.

„Reamintim că, la data de 29 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați cu privire la faptul că, o femeie de 42 de ani, din Nisiporești, a fost agresată de concubinul său, de 23 de ani, din aceeași localitate. Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 14:00, cel în cauză, pe fondul consumului de alcool., ar fi exercitat asupra femeii de 42 de ani acte de violență, aceasta fiind transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu iar în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie.

Judecătorii l-au arestat preventiv şi va petrecere Revelionul după gratii iar concubina lui, în spital.

Articolul anterior

Tânăr de 20 ani, prins conducând drogat în Neamţ! În maşină avea recipiente cu substanţe interzise!

Articolul următor

Cristian Sauciuc, preşedinte PMP Piatra-Neamţ: „La Mulţi Ani 2023!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *