ISSN 2457 - 3973

”Târgul de Crăciun la Neamț”, vedeta Târgului de Turism al României

„Târgul de Crăciun la Neamț“ a devenit una dintre principalele atracții ale acestei ediții a Târgului de Turism al României. Inaugurarea de joi a târgului a făcut ca standul județului Neamț să fie vizitat și de vedete de televiziune și a fost promovat pe posturile centrale de televiziune.

”Județul Neamț sclipește la Târgul de Turism al României, la Romexpo! Ceea ce anunțam la începutul mandatului de președinte al Consiliului Județean Neamț prinde contur! Noua ediție a „Târgului de Crăciun la Neamț“ și frumusețile județului nostru sunt temele cu care ne prezentăm în fața zecilor de mii de vizitatori la Romexpo! Sunt bucuros să văd că vizitatorii știu deja de tradiția pe care vrem să o împământenim la Neamț pentru Sărbătorile de Iarnă! „Târgul de Crăciun“ este un eveniment care crește de la an la an și care va face din Neamț un brand”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Un material pe această temă a fost făcută și de matinalii Răzvan și Dani de la Antena1! http://a1.ro/…/targul-de-turism-al-romaniei-1619-noiembrie-…

Articolul anterior

Senatorul Emilia Arcan: ”Diabetul, boala care nu doare dar face victime!” Invitație pentru testare gratuită!

Articolul următor

Situația finală a votului on-line la GALA AMBASADORILOR NEMȚENI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *