ISSN 2457 - 3973

Tragedie la Piatra Şoimului. Copil de 12 ani strivit de un buştean.

O tragedie cumplită s-a produs la Piatra Şoimului, în ziua de Sfântul Andrei. Un băiat de 10 ani a fost strivit de un buştean desprins dintr-o stivă de lemne.

Nenorocirea s-a produs în sat unde erau mai multe stive de lemne neîngrădite.

„Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la faptul că, un buștean a căzut peste un minor. Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă. Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un minor de 12 ani, din Piatra Șoimului, se juca în proximitatea unor bușteni, unul dintre aceștia s-a răsturnat, accidentându-l”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

La acţiunea de salvarare au participat şi pompierii Detaşamentului Piatra-Neamţ care l-au scos pe băiat de sub buştean în stop cardiorespirator.

„Copilul a raspuns la manevrele de resuscitare. Este transportat la UPU Piatra Neamţ”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Politiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, pentru stabilirea, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

 

Articolul anterior

Trei angajaţii ai unei covrigării din Piatra-Neamţ s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Articolul următor

Inspectorul șef al ISU Neamț, col. Mihai Mitrea a fost decorat de președintele Klaus Iohannis

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *