ISSN 2457 - 3973

Transformare spectaculoasă la Piatra Neamț: din Cămin de bătrâni în Bloc pentru tineri! (fotogalerie)

 

Municipalitatea pietreană a renovat și reabilitat fostul cămin de bătrâni de pe strada Nufărului nr. 10 din fonduri proprii, iar cheile pentru cele 38 de apartamente cu o cameră au fost înmânate, joi, noilor chiriași, de primarul Dragoș Chitic.

Am predat cheile la unitățile locative realizate prin reabilitarea fostului cămin de bătrâni de pe strada Nufărului si mă bucur că am reușit să mai facem fericite încă 38 de familii. Locuintele de aici au câte 27 de metri pătrați utili fiecare, sunt dotate cu geam termopan, cu parchet laminat, iar în ceea ce privește încălzirea acestora pe timp de iarnă, dispun de o centrală termică de scară. Fiecare chiriaș va trebui să-și încheie contract individual pentru energie electrică. Le doresc acestor familii să se simtă cât mai bine în noile locuințe și noi sperăm să realizăm cât mai multe locuințe pentru cetățeni. Acestea sunt locuințe din fondul locativ al Primăriei Piatra-Neamț, iar chiriașii au fost aleși în baza cererilor depuse, după punctajul din clasament. Ceilalți pietreni din listă vor primi locuințe din cele libere la acest moment sau care se vor elibera pe parcurs”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

La eveniment au fost prezenți și viceprimarii Constantin Teodorescu și Vasile Popescu.

Suprafața utilă a unui spațiu locativ este de aproximativ 27 mp, fiind compus dintr-o cameră, un grup sanitar, bucătărie și balcon.
Valoarea acestei investiții este de aproximativ 1.900.000 lei.

 

(Elena A.)

anl2anl3anl4anl5anl6

Articolul anterior

Anunț interviu Alexandru Rotaru (TSD Neamț)

Articolul următor

Mircea Diaconu vă invită duminică la o cafea! Programul europarlamentarului la Piatra Neamț și Târgu Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular