ISSN 2457 - 3973

Trei hoți din Piatra-Neamț au fost reținuți de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 24 iunie a.c., de către un bărbat de 59 de ani, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri dintr-un imobil.

Activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiști au condus la identificarea a  trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, din Piatra Neamț, bănuiți de comiterea faptei.

Din investigații a reieșit că, în noaptea de 23/24 iunie a.c., în baza unei rezoluții infracționale, cei în cauză ar fi pătruns, prin forțarea sistemului rabatabil de la unul dintre geamurile imobilului, într-o locuință din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras mai multe obiecte electronice, în valoare de aproximativ 3.500 de lei.

Ieri, în baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Un traficant de minori, condamnat la 10 ani de închisoare, a fost prins la Piatra-Neamț

Articolul următor

Un individ care și-a bătut mama a ajuns în Arestul Poliției Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *