ISSN 2457 - 3973

Trei tineri din Borlești, arestați pentru incendierea unei case

În urma investigațiilor efectuate privind incendiul provocat de către persoane necunoscute la o anexă a locuinţei unei femei de 64 de ani, din Borleşti, polițiștii au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei.
Tinerii, toți din localitatea Borlești au fost depistați și preluați, ieri, de către polițiști pentru continuarea cercetărilor. După finalizarea acestora, polițiștii au dispus măsura reținerii față de aceștia pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
Polițiștii au stabilit faptul că în urma unei înţelegeri prealabile cu unul dintre tineri, respectiv cel de 19 ani, ceilalți doi au fost determinaţi să incendieze anexa părţii vătămate, în zilele de 12.05.2017 şi 16.05.2017.
Faţă de cei trei s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de distrugere în formă continuată şi agravantă (2 acte materiale), precum şi reţinerea pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.
foto: arhivă

Articolul anterior

UPDATE Panică la Roman! Vineri – apă cu presiune scăzută în tot orașul cu risc să se oprească!

Articolul următor

Irina Rimes, The Motans și Zdob si Zdub – între invitații de la Piatra Fest 2017 (program complet)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *