ISSN 2457 - 3973

Un alt bătăuș a ajuns în arestul IPJ Neamț

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Pe 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp un tânăr de 29 de ani, se afla în incinta locuinței unui bărbat de 44 de ani, din Roman, i-ar fi adresat acestuia cuvinte jignitoare, pe fondul cărora bărbatul l-ar fi lovit, în zona corpului, cu un obiect din lemn. La scurt timp, bărbatul ar fi fost deposedat și lovit de către tânărul din Roman, cu obiectul din lemn și cu pumnii în zona corpului. În urma leziunilor suferite, acesta a fost transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost identificat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Minoră de 16 ani, dispărută din Piatra-Neamț! Este al 14-lea caz!

Articolul următor

Astăzi se împlinesc 588 ani de la prima atestare documentară a municipiului Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *