ISSN 2457 - 3973

Un bărbat din Bodești a dat foc gospodăriei din care fusese evacuat prin ordin judecătoresc

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gîrcina au fost sesizați, miercuri seara, de către o tânără de 22 de ani, cu privire la faptul că la locuința sa din Oșlobeni a izbucnit un incendiu.”Din cercetările efectuate a reieșit că, un bărbat de 50 de ani, ar fi pătruns în imobil, în mod repetat și ar fi amenințat cu incendierea locuinței, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Piatra Neamț, la data de 12 octombrie 2020, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din locuință și păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de soția acestuia, de 48 de ani și față de fiica sa, de 12 ani. Acesta ar fi inițiat foc în zona unei magazii, anexă a locuinței, extinzându-se și asupra locuinței. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Neamț.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Autostrada Unirii a fost, este și va fi o prioritate a PNL! Au început etapele pregătitoare ale tronsonului Târgu Neamț – Iași – Ungheni!

Articolul următor

Laura David, un om de cuvânt pentru nemțeni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *