ISSN 2457 - 3973

Un bărbat din Neamţ a murit în Italia după ce o construcţie s-a dărâmat peste el. Avea 42 ani.

Cristian Susanu, un bărbat în vârstă de 42 ani din judeţul Neamţ a murit la sfârşitul săptămânii trecute după ce o construcţie s-a dărâmat peste el.

Presa de limba română din Italia a relatat că nemţeanul lucra împreună cu mai mulţi muncitori la demolarea construcţiei, afectată grav de cutremurul din 2009.

Tragedia s-a produs în San Pio delle Camere, provincia L’Aquila (Abruzzo) iar alături de Cristian Susanu a mai murit un bărbat din Macedonia, în vârstă de 61 de ani cu domiciliul în Castelnuovo.

„Pe șantier se aflau în total 5 lucrători (nu șase cum s-a crezut inițial) când un zid al clădirii s-a prăbușit instantaneu. Trei dintre muncitori au reușit să se îndepărteze la timp, dar Cristian Susanu și colegul său au fost prinși sub dărâmături. Strigătele lor disperate după ajutor au putut fi auzite pentru o vreme de echipele de salvatori sosite la fața locului, dar până s-a ajuns la ei muncitorii au decedat.

Corpurile neînsuflețite au fost scoase de sub dărâmături abia în cursul nopții, după mai multe ore de la incident, deoarece victimele au fost prinse în partea cea mai joasă a clădirii, unde se afla un fel de cantină pentru vinuri. Acest aspect a făcut extrem de dificilă operațiunea, cei peste 40 de pompieri prezenți au trebuit să asigure mai întâi zona pentru a evita ca alte ziduri să se dărâme”, relatează rotalianul.com

Articolul anterior

Deputatul Ciprian Șerban (PSD): După un an de pandemie, Guvernul nu a învățat nimic!

Articolul următor

Direcţia Silvică Neamţ: Anunţ privind licitaţia pentru vânzare de masă lemnoasă pe picior

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.