ISSN 2457 - 3973

Un bătăuș din Borlești a fost încătușat de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Botești, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată. Totodată, acesta ar fi distrus două geamuri și și-ar fi amenințat fratele.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un bărbat de 60 de ani, din Botești, cu privire la faptul că fratele său a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 48 de ani, care poseda ordin de protecție și se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, s-ar fi deplasat la locuința sa unde, pe fondul consumului de alcool, i-ar fi adresat amenințări fratelui său și ar fi distrus două geamuri.

Bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Roman, care a dispus evacuarea acestuia din locuinţa comună, precum şi obligaţia de a păstra o distanţă minimă de 100 de metri faţă de fratele său și locuinţa comună.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, distrugere și amenințare, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Articolul anterior

Președintele Ionel Arsene anunță că romașcanii vor avea apă non-stop în câteva zile

Articolul următor

Cinematograful “Mon Amour” ar putea fi preluat de Primăria Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular