ISSN 2457 - 3973

Un bătrân de 71 ani din Piatra-Neamţ a băgat patru persoane în spital, în urma unui accident rutier la Bălţăteşti

Un bătrân în vârstă de 71 ani, din Piatra-Neamţ, a băgat patru persoane în spital, în urma unui accident rutier pe care l-a provat miercuri – 18 ianuarie 2023, la Bălţăteşti.

„Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 71 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe Drumul Național 15C, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 37 de ani, din Piatra-Neamț, ce circula din sens opus”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

La locul solicitării au intervenit echipaje de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamţ și Serviciul de Ambulanţă Judeţean Târgu Neamț.

„În urma impactului produs între cele două autoturisme, o persoană a rămas încarcerată. Pompierii cu echipamentele specifice au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism. Bărbatul în vârstă de 71 de ani, conducătorul unui autoturism, a fost predat unui echipaj de la SAJ pentru a fi transportat la UPU Piatra Neamț. Alte trei persoane din celalalt autoturism implicat un avut nevoie de îngrijiri medicale. Două femei au fost preluate de SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț. Echipajul SMURD a preluat și transportat o femeie de 68 de ani la CPU Târgu Neamț”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Potrivit primelor cercetări, şoferul în vârstă de 71 ani a intrat în depăşire pe marcaj longitudinal continuu şi a intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Articolul anterior

O femeie s-a sinucis în camera unui motel din Neamţ

Articolul următor

Un bătrân din Neamţ care circula pe stradă a fost grav accidentat de un autoturism pe DN 2

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *