ISSN 2457 - 3973

Un comandant de navă pentru apele tulburi din Neamț

De ani și ani de zile, actuala administrație e corijentă la capitolul transparență privind cheltuirea banului public. De ani și ani de zile, ne întrebăm cu toții de ce contractele CJ-ului sunt atribuite doar unor anumite firme și de ani și ani de zile nimeni nu are un răspuns la aceste întrebări.

De decenii, relația Consiliului Județean cu primăriile și consiliile locale este influențată de coloratura lor politică, relațiile pe linie de partid, și nu nevoile adevărate ale comunităților, au decis cum se direcționează fondurile și cum se fac investițiile. Tot de decenii, vechii politicieni locali îngrașă porcul în ajun și, la fiecare patru ani, umplu Neamțul de șantiere doar în preajma alegerilor.

Eu m-am săturat. Nemțenii s-au săturat. Noi toți ne-am săturat. Lucrurile trebuie să se schimbe și se vor schimba după 27 septembrie, când Alianța USR PLUS va ajunge la conducerea Consiliului Județean Neamț, iar oamenii și comunitățile nu vor mai pedepsiți pentru alegerile lor. Nu apartenența politică a primarilor trebuie să facă diferența, ci competența lor și nevoile oamenilor din fiecare oraș sau comună.

Județul Neamț are nevoie de o nouă conducere o conducere tânără si competentă.

Sunt Florin Zaharia și candidez la președinția Consiliul Județean din partea Alianței USR PLUS. Timp de peste 20 de ani am lucrat la o companie străină, în transportul maritim. De șase ani sunt comandant de navă comercială, în fiecare an conduc prin oceanele lumii vase de transport de mii de tone, cu sute de marinari la bord. Sunt pregătit să conduc, acum, această navă eșuată pe uscat care este Consiliul Județean Neamț.

Aș vrea ca nemțenii să știe despre mine, înainte de toate, că nu am făcut politică până acum, că sunt un familist convins și doresc ca fiica mea să crească și să trăiască în România, alături de colegii ei de generație, faptul că mă voi lupta ca toți cetățenii județului să aibă parte de servicii publice de calitate, la nivelul secolului XXI, așa cum oamenii mi-au spus, la toate întâlnirile cu ei, că-și doresc.

Vreau să schimb și percepția cetățenilor despre clasa politică, să nu mai auzim că toți politicienii suntem la fel. Să demonstrăm că se poate face politică cu adevărat în slujba cetățenilor, nu în slujba grupurilor de interese. Știu ce și cum trebuie făcut pentru ca Neamțul să se dezvolte, pot și vreau s-o fac.

La Consiliul Județean, voi spune prezent, în fiecare zi, tuturor nemțenilor veniți să-și spună păsul. Odată ales, în prima zi la Consiliul Județean, voi renunța la orice beneficiu – sporuri pentru lucru cu fonduri europene, lucru cu calculatorul –, pentru că eu, Florin Zaharia, nu vreau să ocup această funcție publică pentru câștigul personal, ci doar pentru a fi în slujba cetățenilor. Iar prioritatea zero a echipei noastre va fi bunăstarea cetățeanului: ne vom concentra pe rezolvarea problemelor nemțenilor, pe dialogul constant cu ei, de la vlădică la opincă, și pe găsirea celor mai bune soluții pentru ca județul să crească la adevărata lui valoare.

Împreună cu echipa USR PLUS, mă voi asigura că toți cei plecați din județul Neamț au un motiv bine întemeiat să se întoarcă acasă: bunăstarea. Oamenii sunt resursa cea mai de preț a județului nostru, în ei vrem să investim și pe ei vrem să-i protejăm, în ei stau viitorul nostru și șansele de dezvoltare a întregului județ!

Dragi nemțeni, om cu om, stradă cu stradă, schimbăm județul Neamț!

florin zaharia CJ_v2

Articolul anterior

ALERTĂ Autoritățile spun unde, cum și când începe noul an școlar în Neamț! Scenarii roșu, galben și verde! (LIVE)

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: ”Includerea ansamblului Curtea Domnească în patrimoniul UNESCO, o șansă în plus pentru turismul din județul Neamț”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *