ISSN 2457 - 3973

Un copil și o femeie, răniți într-un accident pe DN 15D la Bozienii de Sus

Un copil în vârstă de 3 ani și o femeie în vârstă de 40 ani au fost răniți într-un accident rutier care s-a produs miercuri pe DN 15D, în localitatea Bozienii de Sus – comuna Ruginoasa.

Purtătorul de cuvant al ISU Neamț, sergentul major Clarisa Jinga, a declarat că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane.

“La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Roman. Până la sosirea forțelor de intervenție persoanele aflate in cele două autoturisme s-au autoevacuat. Echipajul SMURD TIM a preluat o femeie de 40 ani și un copil de 3 ani pentru acordarea îngrijirilor medicale și transportul la CPU Roman”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Articolul anterior

A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru Cinematograful Cozla

Articolul următor

Biciclist accidentat mortal în Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular