ISSN 2457 - 3973

Un eveniment de excepție, Școala de Vară a Femeilor Liberale a reunit peste 400 de doamne și domnișoare din întreaga țară!

O delegație formată din zece doamne liberale, membre ale Biroului Politic Județean al OFL, coordonate de către doamna Mihaela Isciuc, președinta Organizației Femeilor Liberale Neamț, au participat, în perioada 7-9 septembrie, la activitățile derulate în cadrul Școlii de Vară care a avut loc la Eforie Nord, sub egida: ”Pentru România, cu suflet”.

Femeile liberale reprezintă o forță incontestabilă pentru Partidul Național Liberal, aducându-și aportul, de fiecare dată, în elaborarea și promovarea politicilor liberale de mare impact și aducând un  plus de valoare în fiecare acțiune pe care o realizăm ca formațiune politică.

Această reuniune ne-a oferit oportunitatea de a ne cunoaște mai bine, de a comunica asupra temelor de mare importanță și prioritare pentru politica actuală, de a ne consulta pentru a elabora cele mai bune strategii pe plan local, regional și național.

Femeile ocupă un loc bine meritat în politică și au un rol extrem de important în crearea unui impact pozitiv la nivel social, lucru care vine cu responsabilitatea de a ne asuma o voce puternică la tribuna politică, care să pună în evidență ceea ce societatea are nevoie să regăsească în rândul decidenților publici: încredere, determinare, transparență și, bineînțeles, empatie și forță de acțiune!

Prezența președintelui Partidului Național Liberal, domnul Nicolae Ciucă, alături de domnul secretar general al PNL, Lucian Bode, precum și a președintei Organizației Femeilor Liberale, doamna Nicoleta Pauliuc, ne-a onorat și ne-a reconfirmat susținerea și aprecierea colegilor noștri pentru munca și perspicacitatea de care femeile liberale dau dovadă..

Organizația Femeilor Liberale este o echipă extrem de bine închegată, axată pe nevoile comunității,  pe dezvoltarea structurală a societății pornind de la celula de bază-familia precum  și  pe promovarea valorilor elementare pentru liberali, care constau în egalitatea de șanse, transparența decizională, principiile bunei guvernări democratice și deschiderea către cetățeni și problemele acestora. În jurul acestor principii s-au purtat și dezbaterile din cadrul școlii de vară, la care fiecare dintre participante a contribuit cu puncte de vedere foarte bine susținute, pe teme variate care se regăsesc în agenda politică a liberalilor.

Iată că, femeile liberale, femei care fac politică și care, prin munca lor, întregesc eforturile Partidului Național Liberal de a fi aproape de oameni și a aduce schimbările necesare la nivel social și nu numai, au dovedit și de această dată, în cadrul Școlii de Vară, că sunt o echipă mare, puternică și foarte determinată să construiască proiecte de anvergură pentru o Românie cu suflet!

Doamnele liberale aduc, de fiecare dată, optimism în mediul politic, hotărâre și o viziune care pune în prim plan omul, nevoile sale și, în genere, amănuntele care, de cele mai multe ori, fac diferența dintre planul de proiecție și concret.

Partidul Național Liberal se bizuie pe doamnele din echipă întotdeauna și încurajează prezența acestora la masa deciziilor în număr cât mai mare. Cu atât mai mult acum, când avem în față un an electoral important, este de dorit să vedem cât mai multe dintre doamne candidate pentru funcțiile de consilier local, consilier județean și nu doar atât, pentru că, așa cum ne-au obișnuit, vor obține rezultate remarcabile în tot ceea ce își propun!

 

Echipa de comunicare a OFL Neamț

Articolul anterior

O minoră de 16 ani, din Neamţ, aflată la volanul unei maşini a comis un accident soldat cu 2 victime

Articolul următor

Apă cu presiune redusă până la sistare în oraşul Târgu Neamţ, în perioada 11-12 septembrie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular