ISSN 2457 - 3973

Un hoţ fără inimă şi frică de Dumnezeu a furat pachetele strânse la Mănăstirea Petru Vodă pentru copii

Un hoţ fără inimă şi frică de Dumnezeu a furat pachetele strânse de maicile de la Mănăstirea „Paltin” Petru Vodă pentru copiii nevoiaşi.

Stareța mănăstirii a sesizat poliţiştii că persoane necunoscute au sustras pachetele care urmau să ajungă la copiii care au fost crescuți în cadrul mănăstirii și ulterior încredințați unor familii.

„În baza activităților investigative complexe realizate în cauză, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 37 de ani, din Borca, care ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-o anexă a lăcașului de cult, de unde ar fi sustras mai multe pachete ce conțineau articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, în valoare de 6.000 de lei. La data de 22 decembrie a.c., în continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în proporție de 90%, fiind restituit reprezentanților lăcașului de cult.

Hoţul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

În activități au fost angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

„Prin operativitatea investigațiilor desfășurate, polițiștii au reușit să readucă bucurie pe chipul copiilor greu încercați, oferindu-le un strop de fericire în preajma Crăciunului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Articolul anterior

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ): „Viitorul spital al nemțenilor a devenit o certitudine!”

Articolul următor

Un tânăr din Roznov a intrat cu maşina într-un stâlp în Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.