ISSN 2457 - 3973

Un nemernic a tâlhărit şi violat o bătrână din Zăneşti. Victima era imobilizată la pat.

Un nemernic în vârstă de 45 ani, din Zăneşti, a tâlhărit şi violat fără milă o bătrână de 75 ani din Zăneşti.

Faptele sunt cu atât mai abominale cu cât victima era imobilizată la pat şi nu a avut cum să se apere.

“Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că, în locuința unei femei din Zănești, au pătruns persoane necunoscute care au agresat-o și i-au sustras o sumă de bani. În urma sesizării primite, s-a format un grup de lucru la nivelul Secției de Poliție Rurală Săvinești format din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției municipiului Piatra Neamț și au fost demarate de îndată cercetări. În baza activităților investigative complexe desfășurate în cauză, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei. Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de 6 spre 7 martie 2021, un bărbat de 45 de ani, ar fi pătruns în locuința unei femei 75 de ani, din Zănești, imobilizată la pat, pe care a constrâns-o să-i înmâneze 7 lei. În baza aceleiași rezoluții infracționale, profitând de imposibilitatea femeii de a se apăra și prin constrângere, ar fi dezbrăcat-o și ar fi întreținut, împotriva voinţei sale, un raport sexual cu aceasta, după care a părăsit incinta imobilului. Pe numele persoanei bănuite de comiterea faptei a fost emis un mandat de aducere, bărbatul fiind depistat pe un teren agricol din localitatea Zănești. În momentul în care a fost somat verbal să se oprească, acesta ar fi început să fugă, fiind prins de polițiști, care au procedat la imobilizarea și implicit la conducerea acestuia la sediul poliției”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În baza probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și viol.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

În activități au fost angrenați criminaliști și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc (preşedinte PNL Neamţ): La mulţi ani, mamelor, doamnelor şi domnişoarelor!

Articolul următor

Nemţean prins a doua oară în trafic chiar dacă avea permisul suspendat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *