ISSN 2457 - 3973

Un șofer beat a produs un accident în apropierea stadionului din Piatra-Neamț

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, marți, în jurul orei 16.00, că pe strada Ștefan cel Mare s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție care a constatat faptul că nu sunt victime omenești și s-a procedat la dirijarea traficului rutier, în vederea scoaterii celor două autoturisme de pe partea carosabilă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, pe direcția Primărie – Stadion, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depășire, moment în care ar fi fost acroșat de un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, care se angajase în depășirea acestuia. În urma impactului, autoturismul condus de tânără a ricoșat în gardul a două imobile.

Cei doi conducători auto au fost conduși la sediul poliției, în vederea întocmirii documentelor privind accidentul rutier, soldat doar cu pagube materiale, ocazie cu care s-a procedat și la testarea acestora cu aparatul etilotest.

În cazul tinerei, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ, iar în cazul bărbatului de 43 de ani, rezultatul a indicat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Articolul anterior

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc: ”Guvernul PNL sprijină IMM-urile și susține economia prin investiții masive!”

Articolul următor

Eugen Țapu-Nazare, senator PNL Neamț: ”PSD își bate joc de toate eforturile pentru ținerea epidemiei de coronavirus sub control”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *