ISSN 2457 - 3973

Un şofer din Grumăzeşti, fără permis de conducere, a comis un accident rutier la Târgu-Neamţ

Polițiștii din Târgu-Neamț au fost sesizați, luni (14 august), cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale.

„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că în timp ce un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Grumăzești, conducea un autoturism pe strada Castanilor, din Târgu-Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Târgu-Neamț, ce se deplasa în fața sa. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul i-ar fi fost încredințat spre a fi condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Târgu-Neamț, pasager în autoturismul în cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul spre a fi condus de o persoană care nu posedă permis de conducere.

Articolul anterior

Anunţ sistare apă în sat Cut din comuna Dumbrava Roşie

Articolul următor

Anunț sistare apă în zonele Ciorăni și Cărbunărița din comuna Ruginoasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular