ISSN 2457 - 3973

Un tânăr a fost înjunghiat noaptea trecută în centrul municipiului Piatra-Neamț!

În seara zilei de 03.07.2017, dispeceratul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ a fost sesizat despre faptul că a avut loc o agresiune între două persoane pe raza municipiului.
La fața locului s-a deplasat o echipa operativă, care a identificat persoana vătămată, un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamt, ce a fost transportată cu ambulanţa la UPU Neamţ.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat imediat și agresorul, un tânăr de 25 de ani din Târgu Neamț. Acesta este cercetat pentru faptul că, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz de pe b-dul Decebal, pe fondul unui conflict, a lovit cu un briceag victima.
Polițiștii au documentat activitatea infracțională a tânărului de 25 de ani și l-au reținut 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Astăzi, în urma concluziilor medico-legale, s-a stabilit că leziunile suferite de victimă i-au pus viața în pericol, fapt pentru care ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Articolul anterior

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, înființează Consiliul Consultativ în domeniul Turismului

Articolul următor

Copiii din Brusturi reprezintă România la Competiția Internațională a Tinerilor Pompieri

Un comentariu

  • Dupa gratii cu nenorociti astia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.