ISSN 2457 - 3973

UPDATE Parapantistul care s-a prăbuşit la Pângăraţi va fi preluat de elicopterul SMURD (foto)

Parapantistul care s-a prăbuşit la Pângăraţi va fi preluat de elicopterul SMURD, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

El a fost transportat la UPU Piatra-Neamţ de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi pentru că starea este foarte gravă, a fost solicitat elicopterul SMURD.

Victima – un bărbat în vârstă de 40 ani – este din judeţul Bacău şi se afla cu alţi doi prieteni în Neamţ pentru a practica acest sport.

Ceilalţi doi prieteni au coborât în siguranţă pe pământ.

Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Astăzi, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rutală Gârcina, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a căzut cu parapanta, accidentându-se, în localitatea Stejaru. Din primele cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de aproximativ 40 de ani, din Bacău, în timpul unui zbor de agrement cu parapanta, a suferit un accident. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Articolul anterior

ALERTĂ Un parapantist s-a prăbuşit la Pângăraţi. A fost prealertat elicopterul SMURD.

Articolul următor

O şoferiţă a intrat cu maşina într-un copac pe DN 15B, lângă Târgu Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *