ISSN 2457 - 3973

UPDATE Scandal cu înjunghieri la Bodești! Trei romi au ajuns tăiați la Spitalul Județean Neamț!

UPDATE

Scandalul care s-a lăsat cu înjughieri s-a produs între mai multe persoane de etnie rromă din Harghita. Unul dintre beligeranți a condus o căruță pe drumul național dinspre Dobreni spre Mărgineni și a virat la stânga fără să se asigure, căruța fiind izbită în plin de șoferul unui autoturism din Bodești. În urma accidentului, o fetiță de 4 ani a fost rănită și a fost transportată la spital. După producerea accidentului, între persoanele din Harghita a început un scandal, căruțașul fiind acuzat de amicii săi că este vinovat. De aici și până la scoaterea cuțitelor de la brâu nu a mai fost decât un pas. Trei dintre ei s-au înjunghiat reciproc și doar prezența mascaților de la IPJ Neamț a liniștit spiritele. O parte dintre cuțitari au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale, iar alții la audieri.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un scandal conjugal care s-a produs, luni seara, în jurul orei 22.00, în localitatea Bodești s-a soldat cu 3 persoane înjunghiate.

Polițiștii încearcă acum să deslușească exact cum s-au derulat evenimentele și cine a scos primul cuțitul. Cert este însă că în conflict s-au folosit cuțite și 3 bărbați s-au înjunghiat între ei.

Un bărbat de 29 ani a ajuns la spital în stare gravă cu plagă înjunghiată toraco-abdominală, fiind preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

Un alt bărbat de 68 ani a fost transportat la spital cu o plagă înjunghiată în hemitorace posterior în timp ce un alt bărbat, de 27 ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu plagă înjunghiată în umărul stâng.

O femeie în vârstă de 23 ani, însărcinată în luna a patra a suferit un atac de panică dar a refuzat să fie transportată la spital.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală și în funcție de gravitatea rănilor și modul în care s-a derulat conflictul ar putea schimba încadrarea în tentativă la omor calificat.

Vom reveni cu date oficiale din cadrul IPJ Neamț.

Read Previous

Căruță cu cai căzută în râul Bistrița, la Piatra-Neamț

Read Next

Iată rezultatele la Evaluarea Națională din județul Neamț

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *