ISSN 2457 - 3973

UPDATE Un minor din Piatra-Neamţ, dat dispărut, este căutat de poliţişti. L-aţi văzut?

UPDATE

Polițiștii au anunțat că l-au găsit pe minorul dat dispărut.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț desfășoară activități de căutare în vederea depistării numitului BELEI VASILE CRISTIAN, de 14 de ani.

Astăzi, 18 mai, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către reprezentanții Centrului Rezidențial pentru Copii cu Dizabilități Piatra Neamț cu privire la faptul că, minorul BELEI VASILE CRISTIAN, în vârstă de 14 ani, a părăsit în mod voluntar centrul la data de 17 mai 2021 și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,79 m, greutate – 65 de kilograme, ochi căprui, păr vopsit negru cu șuvițe blond-albastre.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu bluză și pantaloni tip trening negri, pe cap purta o pălărie, fiind încălțat cu adidași negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurare activități specifice în vederea depistării minorului.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Articolul anterior

Accident cu victimă la Roman

Articolul următor

Nemţean dat în urmărire internaţională, prins în Bacău

Un comentariu

  • Îl așteptăm să devină tâmplar universal dacă vrea sa continue școală,că trebuie să îl găsim.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *