ISSN 2457 - 3973

Urmărire ca în filme în Neamț! Mașină oprită cu focuri de armă!

O urmărire ca în filme, cu focuri de armă trase de polițiști, a avut loc sâmbătă în comuna Răucești.

Șoferul unui autoturism a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea mașinii.

A fost nevoie de 4 focuri de armă trase ca avertisment pentru ca șoferul să oprească. Surpriza polițiștilor a fost că tânărul în vârstă de 26 ani nu a avut gânduri să se predea ci a rupt-o la fugă.

”Pe parcursul deplasării, unul dintre polițiști a folosit armanentul din dotare, executând patru focuri de avertisment, fără a rezulta rănirea unor persoane sau distrugerea de bunuri.  La scurt timp, cel în cauză a părăsit autoturismul și a fugit de la fața locului. Conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Răucești, a fost prins și imobilizat de polițiști, iar în urma verificărilor efecuate, s-a stabilit că acesta avea suspendat permisul de conducere. De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,05mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul șef adjunct Georgiana Moșu.

În urma admnistrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul anterior

Tânăr prins drogat la volan în Săvinești

Articolul următor

Ați văzut-o? Anunțați imediat Poliția Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *