ISSN 2457 - 3973

USR, tranşant despre o alianţă cu PMP Neamţ: „Aşa ceva nu există acum! Întâi să se clarifice ce vor ei de la ei!”

USR Neamţ este tranşant în privinţa viitoarei alianţe electorale cu PMP, din judeţ: „Aşa ceva nu există acum! Mai întâi să se clarifice ce vor ei cu ei!”.

Declaraţia îi aparţine preşedintelui filialei USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai, care astfel a ţinut să reamintească faptul că PMP a susţinut PSD-ul în Consiliul Judeţean, în ultimii 7 ani.

„La nivel local, urăm gânduri bune, succes şi înţelepciune colegilor de la PMP pentru deciziile strategice pe care le-au luat în ultiii 7 ani şi pe care urmează să le ia. Până nu se finalizează acest proces intern de clarificare a situaţiei lor şi de claritate, nu putem vorbi de alte decizii din partea noastră. Un ceai putem să îl bem oricând cu oricine. Dar aici nu vorbim de un ceai, ci de decizii care ţin de termen lung. Iar dacă tu ai susţinut constant, fără să clipeşti, un PSD cu Ionel Arsene…. Le urez mult succes, gânduri bune, înţelepciune, să se clarifice ce vor ei de la ei şi apoi discutăm şi noi cu ei, cu drag”, a declarat preşedintele USR Neamţ.

Deputatul Iulian Bulai a subliniat că USR Neamţ susţine conducerea centrală a partidului pentru realizarea negocierii cu PMP şi Forţa Dreptei în vederea realizării unei alianţe electorale.

„Susţinem în unanimitate decizia naţională privind liste electorale comune cu PMP şi Forţa Dreptei. Dar situaţia de la Neamţ în relaţia cu PMP este una aparte, specială şi nu intră în marea logică naţională, pentru că în primul rând PMP Neamţ nu este clarficat. Jumătate din organizaţie vrea să meargă cu domnul Chitic la PSD, jumătate în altă parte… Nu putem intra în dialog cu cineva care are haos total în organizaţie şi care spune că vrea pe centru-dreapta dar 7 ani a susţinut constant haosul de la CJ Neamţ. Aşa ceva nu există acum! Aşteptăm ca ei să se clarifice, să ia o decizie pe care să o comunice în spaţiul public şi apoi vom discuta şi noi cu ei”, a precizat deputatul Iulian Bulai, preşedintele USR Neamţ.

Articolul anterior

Captură de 90 kg trufe negre de la un nemţean care le recoltase ilegal din pădure

Articolul următor

Gripă aviară confirmată la două lebede găsite moarte pe lacul Bâtca Doamnei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular