ISSN 2457 - 3973

Vasile (Lică) Pavăl, candidat PNL la Primăria Roznov: ”Ne-am săturat să mergem cu batista în buzunar ca să ne ștergem pantofii!”

Orașul Roznov se pregătește de o nouă conducere a primăriei. Vasile (Lică) Pavăl, candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Roznov, a declarat că din funcția de primar va reda deminitatea și respectul tuturor roznovenilor.

Unul dintre proiectele sale va fi pentru infrastructura rutieră, lăsată de izbeliște în ultimii 24 de ani. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care Vasile Pavăl consideră că roznovenii vor vota schimbarea la primărie.

”Ne-am săturat să umblăm cu batista în buzunar ca să ne ștergem pantofii de noroi!” Această frază nu trebuie să o mai auzim în următorii 4 ani! Dragi concetățeni, în dialogul avut de când am început această campanie , am rămas impresionat de modul în care m-ați primit în casele dumneavoastră, dar mai presus de multitudinea problemelor ridicate. De aceea vă invit să ne fiți alături pentru a face schimbarea unei conduceri care în ultimii 24 de ani ne-a ținut în praf și sărăcie. Haideți să reconstruim acest oraș pentru părinții, bunicii și nepoții noștri”, a declarat Vasile Pavăl.

Pentru Consiliul Local Roznov, echipa PNL a depus o listă de candidați competenți și integri, oameni care au făcut performanță și în mediul privat și care doresc să își pună experiența în slujba comunității.

Din funcția de primar al orașului Roznov, Vasile Pavăl va face echipă și cu președintele Consiliului Județean, Mugur Cozmanciuc (PNL).

Articolul anterior

O gospodărie din Grințieș a fost distrusă complet de un incendiu

Articolul următor

Doi răniți după ce o mașină s-a răsturnat la Târpești

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *